LT Logo
Sök på lerumstidning.com:

Artiklar Lerumsventilen
0302-510 50 | OM LT | REDAKTION | ANNONS | KONTAKTA LT | UTEBLIVEN TIDNING |
STARTSIDA NYHETER REPORTAGE KULTUR & NÖJE SPORT SPORTMIXEN RESULTATBÖRSEN KRÖNIKOR LERUMSVENTILEN ELIXIR LERUMSBLOGGAR HÄNT SEN SIST FAVORITBILDEN PÅ GÅNG VECKANS LUNCHER LERUMSLÄNKAR ARKIV VÄDRET

GÖR LT TILL STARTSIDA»
VECKANS FRÅGA:
Hur fungerar kollektivtrafiken?
Superbra
Oftast bra
Okej
Ibland bra men oftast dÄligt
Katastrof
Bryr mig inte
Antal röster: 272
Se röster/
Äldre frågor


LT som RSS
LT i din Iphone

Välj avdelning i arkivet:
NYHETER
SPORT
REPORTAGE
KULTUR & NÖJE
ELIXIR
LERUMSVENTILEN
VECKANS LOGG (2005-2007)
SPORT I KORTHET
TIPS! Om du inte hittar det du söker i detta arkiv, använd sökfunktionen längst upp på sidan.

Inga-Britt Johansson 1-7 maj
2007-05-02 VECKANS LOGG: Ă…lder: 70 Ă„r
Bor: I Björboholm
Familj:  Maken Ebbe och hans  tre barn och fem barnbarn
Gör: Tidigare riksdagsledamot, numera pensionÀr och kommunpolitiker
Dagbok: För sex Är sedan


Till Tisdag 1 maj
Till Onsdag 2 maj
Till Torsdag 3 maj
Till Fredag 4 maj
Till Lördag 5 maj
Till Söndag 6 maj

MĂ„ndag 7 maj
Finns det nÄgot obehagligare Àn att behöva gÄ till tandlÀkaren. Inte för mig i alla fall. I dag var det visserligen hygienisten men det gör inte saken bÀttre. Att ligga dÀr med munnen full av prylar, vattnet sprutar och det brummar sÄ att huvudet vibrerar. Att mycket kalk förorsakar tandsten men inga hÄl Àr ju visserligen en tröst men en liten sÄdan.

Dessutom var det första gÄngen hos henne, eftersom jag nu Àntligen har bytt frÄn HjÀllbo till GrÄbo efter att ha bott hÀr i nio Är. Om man har tandvÄrdsskrÀck sÄ krÀvs det tid för att ta sig mod att byta.

PÄ vÀg in till Parasollens restaurang trÀffade jag Joel SlÀttmyr. Han Àr en vÀlkÀnd profil i GrÄbo. Denne fantastiske 87-Äring som vann Vasaloppet i Stenkullens sporthall i mars. Visserligen pÄ motionscykel i stÀllet för pÄ skidor, men vilken kondis. Vi fick en liten pratstund om klimatförstöring och behovet av att förÀndra vÄra vanor.

Jag hoppas fÄ vara lika klar i tanken och lika intresserad av aktuella frÄgor nÀr jag kommer upp i den Äldern. Kondisen dÀremot har jag inga förhoppningar om. Han tillhör vÀrldsklass för sin Älder. Joel kommer alltid till vÄra möten i S-föreningen och han gick ocksÄ pÄ de EU-möten som Punkt GrÄbo arrangerade förra Äret.

Maten inne pÄ restaurangen smakade lika bra som vanligt. En oas för oss pensionÀrer.

PÄ kvÀllen hade vi gemensamt gruppmöte för vÄra politiker i kommunens olika nÀmnder. Den nya organisationen har sina inkörningsproblem. Det Àr inte sÄ lÀtt att Àndra arbetssÀtt.

Vi berÀttade för varandra vad som hÀnt i de olika grupperna och sedan diskuterade varje grupp var för sig. Det Àr ett bra sÀtt att hÄlla varandra informerade och kunna ge varandra rÄd om hur vi kan komma vidare.

Fördelningen av Àrenden mellan nÀmnderna och kommunstyrelsen Àr en Äterkommande frÄga. Jag tror att tar lÄng tid innan organisationen har funnit sin rÀtta form.

Jag berĂ€ttade i torsdags att jag lĂ„nat ”SvinalĂ€ngorna”. Nu har jag lĂ€st den. Den handlar om tre smĂ„ flickor som vĂ€xer upp i ett nybyggt bostadsomrĂ„de pĂ„ 70-talet. I omrĂ„det bor lĂ„ginkomsttagare och invandrare.

Flickornas familjer och omgivning bestÄr av alkoholister, men trots detta kan besegra det mesta. Boken beskriver dessa utsatta flickors liv pÄ ett drastiskt och starkt sÀtt. Ibland fnittrar man, ibland börjar man nÀstan grÄta. LÀs den!

Nu Àr min dagboksvecka i Lerums tidning slut. Hoppas att nÄgon hittat nÄgot vÀrt att lÀsa om denna vecka av mitt liv. För egen del har det gett mig en knuff till att Äteruppta det dagboksskrivande som jag slutade med för sex Är sedan. Hej dÄ!


Söndag 6 maj
TrÀningsvÀrken som jag befarade uteblev helt. Tydligen Àr benen i bÀttre skick Àn jag trodde.
TyvÀrr blev det inget kaffe pÄ balkongen denna morgon trots att solen sken lika vackert, men det blÄste alltför kallt.

Efter frukost, packning, och sÄ sa vi adjö till det vackra Karlstad. Gjorde en svÀng in till SÀffle och köpte en blomma. Vi stannade förstÄs i BrÄlanda för kaffe och vÄffla och i Sollebrunn för en glass.

Sedan körde vi direkt hem till vÄrt kommunalrÄd, Kenneth Johansson, för att gratulera pÄ 63-Ärsdagen. DÀr fick vi en trevlig pratstund med kaffe och tÄrta. Som ni ser sÄ blev det ingen lyckad diet denna dag. Tur att vi hade grundat med en rejÀl hotellfrukost.

En sak funderar jag ofta över. SÄ Àven pÄ hemresan i dag. Varför Àr det sÄ mÄnga som reser flera gÄnger om Äret till andra lÀnder men som knappt varit utanför VÀstra Götalands grÀnser? Som berÀttar om sina resor till London, Paris och Thailand men som inte varit i Stockholm?

Jag menar naturligtvis inte att det Àr nÄgot fel att se andra lÀnder men borde man inte ocksÄ titta sig omkring i Sverige och dÄ upptÀcka att Sverige faktiskt Àr fantastiskt. Om inte annat sÄ kan man hinna ganska lÄngt pÄ ett veckoslut.

VĂ€l hemma sĂ„ tog plikten över direkt. Även om jag varit uppkopplad pĂ„ datorn varje dag sĂ„ hade jag bara svarat pĂ„ det mest brĂ„dskande och fick ta resten nu. Jag Ă€r vice ordförande i ABF SydvĂ€stra Götaland och vi hĂ„ller precis pĂ„ att flytta till nya lokaler, vilket medför att en massa beslut mĂ„ste fattas.

Som vÀl Àr har vi en mycket duktig ombudsman(kvinna) som sköter allt pÄ bÀsta sÀtt. Sedan var det tre sammantrÀden nÀsta vecka som mÄste förberedas och sÄ var denna söndag slut.


Lördag 5 maj
Morgonkaffe i solskenet pÄ hotellrummets balkong. Vi bor mittemot den stora jÀrnvÀgsstationen med en genomfartsled emellan. Det Àr en livlig trafik pÄ bÄda delarna. LÄnga tÄg med timmer, tankvagnar och containers inte bara passerar utan vÀxlas ocksÄ om pÄ stationen.

Men det Àr inte tÄgen som stör. Det Àr bilarna, trots att det inte gÄr nÄgra lÄngtradare hÀr, och framför allt motorcyklarna. Det gÄr tydligen att bygga spÄr som inte vidarebefordrar vare sig buller eller vibrationer. PÄ andra sidan jÀrnvÀgen finns ett nybyggt bostadsrÀttshus, som stÄr bara 25 meter frÄn spÄren sÄ det bullrar tydligen inte Ät det hÄllet heller.

”Stan Ă€r full av vatten”, sjöng Robert Broberg. Det handlade om Stockholm men kunde lika gĂ€rna ha varit Karlstad. Stan Ă€r byggd pĂ„ Sveriges största insjödelta. KlarĂ€lven delar upp sig i Ă„tta armar innan den nĂ„r ut i VĂ€nern. En klok stadsplanering har inte tillĂ„tit strandnĂ€ra tomter nĂ„gonstans. I stĂ€llet finns breda gĂ„ng- och cykelbanor lĂ€ngs strĂ€nderna. TrĂ€dplanteringar skĂ€nker skugga Ă„t bĂ€nkar som finns utplacerade överallt.

I det vackra vÀdret i dag sÄg vi till och med folk som lÄg och solade utmed Àlven. Vi tar vÀgen förbi det gamla slussomrÄdet till Sveriges lÀngsta stenvalvsbro som ocksÄ finns hÀr. Den Àr 168 m och har 12 valv. Den började byggas 1761 och det tog 50 Är innan den var helt fÀrdig.

Det finns mycket att titta pĂ„. Vi gĂ„r och gĂ„r och hamnar sĂ„ smĂ„ningom pĂ„ VĂ€rmlands museum. Ovanför fönstren pĂ„ utsidan finns roliga och tĂ€nkvĂ€rda tĂ€nkesprĂ„k. Ett ex.”BorgmĂ€staren grĂ€t och bad, biskopen svor och slĂ€ckte. Om Karlstadsbranden 1865”. Inne pĂ„ museet bekrĂ€ftas att Sverige Ă€r ett litet land.

Vi trÀffar nÀmligen pÄ ett par bekanta frÄn Angered som vi inte trÀffat sen vi flyttade till Lerum. Den största utstÀllningen i museet handlade om Helvetet. Visste ni att buddisterna har 144 stycken. Det roligaste var barnens teknikverkstad dÀr vi kunde framstÀlla blixtar med bara handen och spela ljusorgel.

Ibland har man ju en oförtjÀnt tur. I museets konstavdelning var det vernissage pÄ en Dick Bengtsson-utstÀllning frÄn Moderna museet. Det Àr den utstÀllning som det var brÄk om i media förra veckan för att kommunstyrelsen hade stoppat en affisch med ett hakkors pÄ.

Efter att ha sett utstÀllningen mÄste jag pÄstÄ att dom som tagit fram affischen spelar pÄ konstiga strÀngar. Av 19 tavlor hade 3 ett hakkors nÄgonstans i motivet. Varför dÄ vÀlja nÄgot som man mÄste ha förstÄtt skulle stÀlla till med brÄk.

Fortsatt vandring förbi gamla stĂ„tliga hus, statyer förestĂ€llande ”Sola i Karlstad” och Selma Lagerlöf till StadstrĂ€dgĂ„rden, i engelsk stil, dĂ€r en del magnolior fortfarande stod i blom.

Efter flera kilometers promenad under dagen blev det en lugn kvÀll framför TV: n. Jag kommer nog att sova gott i natt.

Fredag 4 maj
Det bÀsta med hotell Àr frukosten. Man kan vÀlja mellan en massa olika saker till skillnad mot den vanliga leverpastejen och osten hemma. Nu skall jag berÀtta varför jag Àr i VÀrmland. Tar vÀgen upp mot Forshaga och Dömle HerrgÄrd.

Ack VÀrmeland du sköna stÀmmer verkligen. VÀgen gÄr genom stora skogar som avbryts av en och annan tjÀrn och ibland alldeles intill KlarÀlven. Jag förstÄr att hollÀndare och tyskar tycker att dom kommit till paradiset. Dömle HerrgÄrd hade jÀrnbruk redan pÄ 1300-talet. En gammal byggnad frÄn den tiden finns kvar. Nu Àr det konferens- och golfanlÀggning som sÄ mÄnga andra herrgÄrdar. Hur mÄnga golfbanor finns det egentligen bruk för?

SkÀlet till min resa Àr att jag Àr Lerums representant pÄ West Swedens ÄrsstÀmma. West Sweden Àr ett samarbetsorgan för EU-frÄgor mellan 68 kommuner och tre landsting i VÀstsverige. Dom hjÀlper till med att ta fram projekt som man kan söka EU-pengar till. Dom informerar och utbildar företag, politiker och tjÀnstemÀn och dom sköter vÄr lobbyverksamhet gentemot EU-kommissionen, EU-parlamentet och EuroparÄdet.

Vi hÀlsades vÀlkomna av Forshagas kommunfullmÀktiges ordförande som bl.a. berÀttade om traktens stolthet; 9 mil asfalterad cykelbana, pÄ en gammal banvall frÄn Uddeholm via Forshaga till Karlstad. Gissa om mina tankar gick till en annan gammal banvall.  

DÀrefter berÀttade representanter frÄn Sveriges Kommun- och landstingsförbund om deras arbete med EU-frÄgor. I snitt 60 procent av alla frÄgor som behandlas i kommunerna pÄverkas av EU-överenskommelser. Ex.vis arbetstid, arbetsmiljö, upphandling av varor och tjÀnster och samhÀllsplanering. Mest aktuellt just nu Àr just arbetstidsdirektivet, energifrÄgor och förslaget till nytt fördrag.

Dom berÀttade ocksÄ om ett försök med medborgarrÄd som man genomfört just i Karlstad. Man hade lÄtit statistiska centralbyrÄn vÀlja ut 100 personer som bjudits in till ett seminarium för att diskutera olika EU-frÄgor och det hade mottagits mycket positivt. Kanske nÄgonting för Lerum att prova?

GodkÀnnande av verksamhetsberÀttelse och Ärsredovisning gick snabbt. Vi valde ny styrelse som tyvÀrr hade den vanliga snedsitsen; mÄnga gubbar och fÄ kvinnor. Jag framförde hÀlsningen, frÄn en enig kommunstyrelse i Lerum, att valberedningen mÄste göra ett bÀttre arbete inför nÀsta ÄrsstÀmma.

HÀlsningen mottogs med applÄder frÄn de kvinnliga delegaterna och surt mummel frÄn alla mÀn utom en som vÄgade sig pÄ en instÀmmande nick.

Vi fick ocksÄ en redogörelse för en del av de projekt som Àr pÄ gÄng i VÀstsverige. Vd Kjell Pettersson informerade om att nu finns fler fonder öppna för oss att söka pengar ur och uppmanade oss att vara aktiva. Men han pÄpekade ocksÄ att det finns 250 regionkontor i Bryssel och att alla regioner försöker att flytta fram sina positioner.

PÄ eftermiddagen hann vi med ett besök pÄ Gustaf Frödings minnesgÄrd, Alsters HerrgÄrd, utanför Karlstad. OcksÄ den Àr frÄn 1300-talet, frÄn riddartiden, och har Àgts av bÄde Per Brahe och Gustaf Vasa. Frödingfamiljen köpte den 1837. Nu Àgs den av Karlstads kommun.
I rummet dÀr Fröding föddes den 22 aug. 1860 fanns utstÀllningen on hans liv och verksamhet. I andra rum fanns en jÀtteintressant historik över gÄrden och fina gamla fotografier frÄn första hÀlften av 1900-talet.

Avslutade dagen med en promenad upp till Stora torget.

Torsdag 3 maj
Sovmorgon efter gÄrdagens övningar. Sedan tog jag en lÄng frukost med bÄde Lerums tidning och GP. Jag skall Äka till Karlstad i dag. Varför kommer jag att berÀtta i morgon.

Först en tur ner till biblioteket dĂ€r jag lĂ„nar den omtalade Susanna Alakoskis ”SvinalĂ€ngorna” som fick Augustpriset förra Ă„ret. Jag lĂ€mnar ocksĂ„ tillbaka nĂ„gra skivor som vi lyssnat pĂ„ i en ABF-studiecirkel i klassisk musik som just avslutat sin femte termin.

VÄr cirkelledare, Roger Kihlberg, Àr en hejare pÄ klassisk musik. Han kan allt. Under vÄren har vi lyssnat pÄ mycket opera och höjdpunkten blev ett besök pÄ Göteborgsoperan dÀr vi sÄg La Traviata. SjÀlv Àr jag allÀtare och njuter lika mycket av en dragspelstÀmma. Synd att det inte blir nÄgon pÄ NÀÀs i Är.

Jazz i det gröna vill jag inte heller missa och jag gÄr alltid pÄ kulturförvaltningens lördagskonserter. Lerum har mycket att bjuda pÄ nÀr det gÀller kultur. Jag funderar ibland över vad som gör att man fastnar för en viss sorts musik.

Innan TV: n kom stod ju radion pĂ„ för det mesta och dĂ€r sĂ€ndes ”grammofontimmen”. Varannan dag började man med populĂ€rmusik och slutade med klassiskt och varannan dag tvĂ€rtom. Kanske Ă€r det sĂ„ enkelt att man tidigt lĂ€rde sig att uppskatta olika sorter och det finns sedan kvar.

Vid 12-tider bÀr det sÄ ivÀg mot Karlstad. PÄ vÀgen upp mot Sjövik har alla skyltar om hyra av rum och bÄtar kommit upp. TÀnk om kommunen Àntligen kunde bestÀmma sig för att asfaltera den gamla jÀrnvÀgsvallen som faktiskt ingÄr i Sverigeleden.

Nu tar asfalten slut vid stadsgrÀnsen frÄn Göteborg. Om nÄgra veckor kommer cykelturisterna att dyka upp pÄ vÀgen. Om man har en kÀrra efter cykeln eller smala dÀck sÄ gÄr det inte att ta sig fram pÄ den sÄ kallade cykelbanan.

Jag Àr sÀker pÄ att det skulle bli jÀttepopulÀrt att ta en tur till Sjövik och Àta middag pÄ den nya pizzerian, hyra en bÄt för nÄgra timmar och kanske stanna en natt nÄgonstans efter vÀgen. TuristnÀring kallas det för i andra kommuner.

Vidare upp mot Dalsland. Jag ser förvĂ„nad att rapsen redan stĂ„r i full blom. Det Ă€r flera veckor tidigare Ă€n vanligt. I BrĂ„landa stannar vi som vanligt i CafĂ© Gula Huset för att Ă€ta vĂ„fflor. I Gula Huset bor konstnĂ€ren Sven Lagergren och hans fru. Frun sköter serveringen och Sven bygger stenpartier i trĂ€dgĂ„rden nĂ€r han inte tillverkar vackra konstverk av trĂ€ som fĂ„tt ligga och multna i ”lagom” lĂ„ng tid.

Frun berÀttade att dom fÄtt löfte om bok, som legat kvar efter stormen Gudrun i SkÄne, och som nu var vackert Ädrat och lagom angripet av insekter. NÀr dom kom dit för att hÀmta virket sÄ hade nÄgon stulit alltsammans. Det vÀrsta var, sa hon, att det troligen var nÄgon som tÀnkte elda upp alltsammans. Förutom Svens konstverk Àr rummen fyllda av antikviteter sÄ det Àr mycket att titta pÄ.

Framme i Karlstad Àr det redan sen eftermiddag. Vi hinner med en liten promenad pÄ stan före middagen och sedan blir det en slö kvÀll framför TV: n och nÄgra kapitel i boken jag lÄnade. Jag kan bara inte sova om jag inte lÀser en halvtimme först.

Onsdag 2 maj
VÀckarklockan ringer redan 05.45. NödvÀndigt eftersom jag skall vara nere i kommunhuset klockan 08.00 för att först ha möte i den socialdemokratiska gruppen och en timme senare i kommunstyrelsen. NÄja, efter ett par koppar starkt kaffe och en stunds nyheter pÄ TV Àr jag vaken nog för att komma i gÄng.

Att köra vÀg 190 genom Björboholm och AnnekÀrr pÄ vÄren Àr fantastiskt. Alla gamla trÀdgÄrdar Àr fulla av stora blommande trÀd och buskar och bakom dem trÀdens spÀda grönska i olika nyanser. En tripp att rekommendera. Efter ett par kilometer vaknar man tyvÀrr upp till verkligheten igen i form av det stora grustaget.

Nere i kommunhuset trÀffas vÄr grupp för att gÄ igenom dagens Àrenden och diskutera vilka frÄgor vi har att ta upp. Klockan 9.00 börjar bokstavligen lÄng dags fÀrd mot natt.

Det börjar med en föredragning om Lerums personalpolitik. Vi Àr ju kommunens arbetsgivarrepresentanter. DÀrefter fÄr vi information om var vi kan etablera nya verksamhetsomrÄden eftersom mÄnga företag vill komma hit.

De flesta Àrenden som kommer upp Àr vi frÄn alla partier helt överens om. Till exempel om behovet av att fixa till grönytor och asfaltplaner omkring HjÀllsnÀs- och HÀsthagenskolorna.

NÀr det i stÀllet gÀller behovet av kommunala feriearbeten gÄr meningarna isÀr och majoriteten röstar ner en motion frÄn vÀnsterpartiet pÄ samma sÀtt som dom gjorde i fullmÀktige förra veckan pÄ en motion som vi hade lÀmnat in.

Vi kom i alla fall överens om att kommunen redan nu skulle börja förhandla med företagen i Lerum om att ta emot ferieungdomar nÀsta Är.

Det hÀr var nÄgra exempel pÄ de 28 Àrenden som vi hade pÄ dagordningen. Vi var inte klara förrÀn 20.15.

Kom hem trött, sur och hungrig men gladdes av en vÀlkomnande Ebbe som anvÀnt dagen till att mÄla altanmöblerna. Bra att ha en god markservice.

Tisdag 1 maj
En helg fylld av traditioner. 1:a maj vÀlkommen!
Vaknar med minnet av gĂ„rdagskvĂ€llen som vi tillbringade  tillsammans med Östads hembygdsförening.

Det var femte Äret i rad som vi valde att Äka just dit. Brasa, vÄrtal och kör-
sÄng, precis som det skall vara pÄ valborgsmÀssoafton. FrÄn församlingshemmet, dÀr mötet hÄlls, har man en vidunderlig utsikt över Mjörn.

EfterÄt gick vi in och njöt av hembakat bröd till kaffet.  AllsÄng till dragspelmusik och lyrisk pianomusik bjöds vi  ocksÄ pÄ. Att vi sedan vann bÄde en fÄgelholk, enŽskoskrapa  och en rökt bÀckröding pÄ lotteri gör ju inte saken sÀmre.

1:a maj. Arbetarrörelsens stora dag. Ända sedan jag var barn  har jag demonstrerat den dagen. DĂ„ var det högtidligt. Pappa klĂ€dde sig i kostym och tog pĂ„ slips och det var STORT för  en liten flicka att fĂ„ följa med.

NÀr kostymerna försvann kommer jag inte ihÄg, men högtidligt Àr det fortfarande. I Lerum har vi slutat att marschera till Bagges torg med musik- kÄr i tÀten. I stÀllet har vi samlig pÄ tomten utanför Arbetarekommunens eget hus, Villa Pomona.

I Är talade Göteborgs nya kommunalrÄd Marina Johansson och vÄr SSU-ordförande. Trubaduren Ove Gerth eldade oss i Arbetets Söner och  Internationalen. Mycket folk i det underbara vÄrvÀdret och alla vÄra vackra fanor var med. EfterÄt Ät vi Àrtsoppa inne i huset innan bussen avgick in till stan med dom som orkade fortsÀtta  med ett möte till.

Eftermiddagen Àgnades Ät nÄgot mindre upphetsande, en stor bunt handlingar till morgondagens sammantrÀde i kommunstyrelsen.2006-07-12 - VECKANS LOGG
Josefine van Ginhoven 11-17 juli
2006-07-05 - VECKANS LOGG
Christina Lundin 4-10 juli
2006-06-28 - VECKANS LOGG
Per-Arne Petersson 27 juni-3 juli
2006-06-21 - VECKANS LOGG
Kristina Ljungberg 20-26 juni
2006-06-14 - VECKANS LOGG
Anna Saari 13-19 juni
2006-06-07 - VECKANS LOGG
Joel SlÀttmyr 6-12 juni
2006-05-31 - VECKANS LOGG
Jeanette Andersson 30 maj-5 juni
2006-05-23 - VECKANS LOGG
Tobias Lundberg 22-29 maj
2006-05-17 - VECKANS LOGG
Sofia Lorentzon 16-23 maj
2006-05-10 - VECKANS LOGG
Björn Jansson 9-15 maj
2006-05-03 - VECKANS LOGG
Emma Ekeros 1-8 maj
2006-04-27 - VECKANS LOGG
Roland Henkelman 25 april-2 maj
2006-04-20 - VECKANS LOGG
Charlotta Helgesson 19-25 april
2006-04-13 - VECKANS LOGG
John Molén 12-18 april
2006-04-06 - VECKANS LOGG
Sabine Söndergaard  5-11 april
2006-03-30 - VECKANS LOGG
Lisa Dockered 29 mars–4 april
2006-03-23 - VECKANS LOGG
Gösta Janson 22-28 mars
« FöregĂ„ende  
Senaste lerumsventil:
Nytt parkeringshus vid jÀrnvÀgen?

LT - Insamling till Lina
Insamling till Lina

LT - En kÀmpe nÀr det gÀller
En kÀmpe nÀr det gÀller

LT - KonstnÀr i fint sÀllskap
KonstnÀr i fint sÀllskap

LT - Unga talanger pÄ operan
Unga talanger pÄ operan

LT - Hittar nya spÄr i livet
Hittar nya spÄr i livet

LT - Kabaré med törst pÄ blod
Kabaré med törst pÄ blod

LT - Rasmus Àr GrÄbos hjÀlpreda
Rasmus Àr GrÄbos hjÀlpreda

LT - Hon kan bli bakmÀstare
Hon kan bli bakmÀstare

LT - Joels video en vÀrldssuccé
Joels video en vÀrldssuccé

LT - Italiensk konstresa
Italiensk konstresa

 
Lerums Tidning, Göteborgsvägen 3, 443 30 Lerum | Tel. 0302-510 50 | Ansvarig utgivare: Bengt Michelsen  | Om upphovsrätt och cookies
E-post: redaktion@lerumstidning.com | annons@lerumstidning.com